feedback

Amanda Agić

 • Trgovina na veliko
 • Zagreb / Grad Zagreb
 • Ukupne godine radnog iskustva: Manje od jedne godine
 • Znanje i vještine:
  Rad u trgovini (sezonski) - Tommy, Djelo. Agentica u pozivnom centru. Čuvanje i briga o maloj djeci (povremeni poslovi).
 • Ukratko o meni:

  Ime i prezime: Amanda AgićrnAdresa: Krištanovečka ulica 10, Zagreb (Hrvatska)rnTelefonski broj: 00385 92 352 037 2rnMail: amanda.agic@mail.comrnDatum rođenja: 11.11.1990rnRadno iskustvo: Agentica u pozivnom centru - Zagreb, Hrvatska.rnČuvanje i briga o maloj djeci (povremeni poslovi, Slovenija, Austrija).rnRad u turizmu: "Plitvička jezera" - Hrvatska.rnRad u dućanu: "Tommy" - Jezera, otok Murter.rnRad u dućanu: "Djelo" - Jezera, otok Murter.rnObrazovanje i osposobljavanje: Ugostiteljsko - turistički tehničar (Srednja Strukovna Škola)rnPoznavanje jezika: Engleski jezik, Slovenski jezik.rnPOŠTOVANI !rnOvim putem Vam se obraćam sa željom zasnivanja radnog odnosa. rnJa sam Amanda, imam 26 godina i po zanimanju sam Ugostiteljsko - turistički tehničar. Posjedujem osobine, opšte sposobnosti i vještine koje su kvalitetna predispozicija za uspješno obavljanje posla za koji apliciram.rnKomunikativna sam, pozitivna, draga i ljubazna, otvorena u međuljudskim odnosima, odgovorna, dosljedna, precizna, kreativna, fleksibilna, spremna djelovati inicijativno, individualno i kolektivno. rnU dosljedno vrijeme vidim se kao uspješna poslovna žena, to podrazumjeva maksimalnu predanost poslu kojeg mi Vi, eventualno, pružite priliku da obavljam.rnSpremna sam učiti, prihvatiti savjete i smjernice, slijediti naloge nadređenog, ali i ambiciozno djelovati po osobnim afinitetima.rnMjerilo kvalitetno obavljenog posla neka bude obostrano zadovoljstvo - Vaše i moje.rnIskreno se nadam da ćete ovaj dopis staviti na ozbiljno razmatranje.rnU očekivanju vašeg odgovora, srdačno vas pozdravljam.rnAmanda Agić.


 1. Ovaj korisnik trenutno nema popunjen profil.
  Kako bi se što bolje prezentirali na Bika.net poslovnoj mreži savjetujem da svoj profil popunite što detaljnije relevantnim i ažurnim informacijama:
  • Postavite osobnu fotografiju
  • Navedite svoje dosadašnje radno iskustvo i stručnu spremu uključujući i dodatne edukacije i stručna usavršavanja
  • Napišite kratak sažetak o sebi
  Ako vam je potrebna pomoć – kontaktirajte me.

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se