feedback

Ines Vajzović

 • magistra edukacije filozofije i hrvatske kulture
 • Edukacija i podučavanje
 • Dugo Selo / Zagrebačka županija
 • Ukupne godine radnog iskustva: Jedna godina
 • Znanje i vještine:
  Tečno izražavanje na engleskom jeziku u govoru i pismu, visok stupanj pismenosti u sastavljanju tekstova na hrvatskom jeziku, poznavanje rada na računalu u Windows okruženju i korištenje interneta. Sklonost timskom radu i dobre organizacijske vještine.
 • Ukratko o meni:

  Diplomirala sam na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu u svibnju 2013. godine, po zvanju sam MAGISTRA EDUKACIJE FILOZOFIJE I HRVATSKE KULTURE, odnosno profesorica filozofije, etike, logike i kroatologije. Studij kroatologije približio mi je spektar hrvatske kulture i otvorio vrata prema zaposlenju u kulturnoj ili turističkoj djelatnosti. Od prosnica 2015. do studenoga 2016. pohađala sam stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa na POLICIJSKOJ AKADEMIJI (Ministarstvo unutarnjih poslova) u Službi za nakladničko-knjižničnu djelatnost i razvoj policijskog obrazovanja. Sudjelovala sam u izvođenju nastave na Seminaru za nastavnike, instruktore i multiplikatore u policiji. Izrađivala sam didaktičke materijale za nastavu i za sustav e-učenja. U siječnju 2017. godine položila sam državni stručni ispit za radno mjesto stručnog suradnika. Od lIpnja 2017. do siječnja 2018. godine bila sam zaposlena na određeno, na nepuno radno vrijeme kao OSOBNI ASISTENT OSOBI S INVALIDITETOM. Od listopada 2017. do veljače 2018. radila sam na nepuno radno vrijeme kao ASISTENT U NASTAVI, odnosno asistent djetetu s poteškoćama u razvoju. Također se bavim PROMOVIRANJEM KNJIŽEVNOSTI I KOSTIMIRANJEM u sklopu Udruge Tolkienovih obožavatelja Almarenska družina, pomažem u organizaciji predavanja, kvizova i radionica vezanih uz fantastičnu književnost. Moji ostali hobiji uključuju IZRAĐIVANJE NAKITA i figurica od mase za modeliranje i orijentalni ples.


 1. Ovaj korisnik trenutno nema popunjen profil.
  Kako bi se što bolje prezentirali na Bika.net poslovnoj mreži savjetujem da svoj profil popunite što detaljnije relevantnim i ažurnim informacijama:
  • Postavite osobnu fotografiju
  • Navedite svoje dosadašnje radno iskustvo i stručnu spremu uključujući i dodatne edukacije i stručna usavršavanja
  • Napišite kratak sažetak o sebi
  Ako vam je potrebna pomoć – kontaktirajte me.

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se