feedback

Ines Vajzović

 • magistra edukacije filozofije i hrvatske kulture
 • Edukacija i podučavanje
 • Dugo Selo / Zagrebačka županija
 • Ukupne godine radnog iskustva: Jedna godina
 • Znanje i vještine:
  Tečno izražavanje na engleskom jeziku u govoru i pismu, visok stupanj pismenosti u sastavljanju tekstova na hrvatskom jeziku, poznavanje rada na računalu u Windows okruženju i korištenje interneta. Sklonost timskom radu i dobre organizacijske vještine.
 • Ukratko o meni:

  Diplomirala sam na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu u svibnju 2013. godine, po zvanju sam MAGISTRA EDUKACIJE FILOZOFIJE I HRVATSKE KULTURE, odnosno profesorica filozofije, etike, logike i kroatologije. Studij kroatologije približio mi je spektar hrvatske kulture i otvorio vrata prema zaposlenju u kulturnoj ili turističkoj djelatnosti. Od prosnica 2015. do studenoga 2016. pohađala sam stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa na POLICIJSKOJ AKADEMIJI (Ministarstvo unutarnjih poslova) u Službi za nakladničko-knjižničnu djelatnost i razvoj policijskog obrazovanja. Sudjelovala sam u izvođenju nastave na Seminaru za nastavnike, instruktore i multiplikatore u policiji. Izrađivala sam didaktičke materijale za nastavu i za sustav e-učenja. U siječnju 2017. godine položila sam državni stručni ispit za radno mjesto stručnog suradnika. Od lIpnja 2017. do siječnja 2018. godine bila sam zaposlena na određeno, na nepuno radno vrijeme kao OSOBNI ASISTENT OSOBI S INVALIDITETOM. Od listopada 2017. do veljače 2018. radila sam na nepuno radno vrijeme kao ASISTENT U NASTAVI, odnosno asistent djetetu s poteškoćama u razvoju. Također se bavim PROMOVIRANJEM KNJIŽEVNOSTI I KOSTIMIRANJEM u sklopu Udruge Tolkienovih obožavatelja Almarenska družina, pomažem u organizaciji predavanja, kvizova i radionica vezanih uz fantastičnu književnost. Moji ostali hobiji uključuju IZRAĐIVANJE NAKITA i figurica od mase za modeliranje i orijentalni ples.

Mreža ovog korisnika

Profil ne postoji ili je korisnik zabranio javnu objavu i dostupan je samo prijavljenim korisnicima. Ukoliko ste već kreirali svoj Bika.net profil - prijavite se. Ukoliko se do sada još niste registrirali - registrirajte se.
 1. Dino Domitrović

 2. Jim Adams

 3. Marijana Andročec

  • medicinska sestra/ online suradnik
  • Korisnik ima 1039 korisnika u mreži
 4. Anie Bolvik

 5. Klub Nicol- Rhodium Tim

 6. Marina Streljak

  • učiteljica RN, voditelj tima u SFI
  • Korisnik ima 4395 korisnika u mreži
 7. Manuela Andrić


Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se