feedback

PRESTANAK RADA PORTALA BIKA.NET

Usluge portala Bika.net od 13. ožujka 2024. godine neće više biti dostupne korisnicima i posjetiteljima. S navedenim datumom otkazuje se pružanje digitalnih usluga i digitalnih sadržaja dostupnih na portalu.

Korisnici će više informacija o ukidanju Bika.net portala primiti putem e-mail poruke kako bi u primjerenom roku mogli preuzeti svoje podatke te će biti obaviješteni o mogućnosti korištenja nove usluge na Njuškalo portalu.

Registracija novih korisnika na Bika.net portalu više nije moguća.

Vaš Njuškalo / Bika.net

Lpd- Team

  • građevinar
  • Visokogradnja
  • Voloder / Sisačko-moslavačka županija
  • Ukupne godine radnog iskustva: Više od petnaest godina
  • Znanje i vještine:
    SPECIJALIZIRANI ZA IZVOĐENJE SVIH VRSTA GRAĐEVINSKO OBRTNIČKIH RADOVA - OD NOVOGRADNJI DO POTPUNOG UREĐENJA - KLJUČ U RUKE...USLUGE U INDUSTRIJSKOM SEKTORU..BRAVAR,CJEVAR,ZAVARIVAČ.POSREDOVANJE PRI ZAPOSLJAVANJU...POSLOVNA SURADNJA---kontakt---0996336890rn mail:viktor.miskovic83@gmail.com
  • Ukratko o meni:

    Građevinska firma „specijalizirana je za sve vrste građevinskih radova.rnNa tržištu smo od 2011. godine, a vlasnik firme primjenjuje iskustvo stečeno dugogodišnjim rnradom , dok stalnim praćenjem napretka tehnologije i usavršavanjem rnu mogućnosti smo Vam ponuditi najkvalitetnije materijale i uslugu.rnImamo stručno osposobljene radnike kao i svu potrebnu profesionalnu opremu. rnUz osobna i kombi vozila te skele u mogućnosti smo zadovoljiti sve ugovorene obveze.rnU dosadašnjem poslovanju radili smo na više vrsta objekata – škole, zgrade te veliki broj obiteljskih kuća. rnObjekte završavamo u zakonskom roku na obostrano zadovoljstvo izvođača i investitora, stoga obratite nam rnse s povjerenjem.

Dodatno obrazovanje