feedback

Avon Danica

 • Avon Team Leader
 • Njega tijela
 • Zagreb / Grad Zagreb
 • Znanje i vještine:
  *Što vam donosi učlanjenje?*Popuste, jedan primjerak kataloga kampanju unaprijed, Avonove novine kampanju unaprijed (FOKUS), mogućnost naručivanja proizvoda po sniženim cijenama kampanjnu unaprijed (DEMO proizvodi), fiksnih 20% popusta na nekozmetičke proizvode, besplatno članstvo, besplatnu dostavu u bilo koji poštanski ured u RH za sve narudžbe iznad 100 kn. Avon nudi i mogućnost dostave na kućnu adresu, međutim tu uslugu naplaćuju te će vas takva dostava izaći 14, 50 kn.*Kako se učlaniti i što je sve za to potrebno?*Sve što trebate je biti punoljetni, obratiti se meni i reći mi da se želite učlaniti. Ja vam još jednom objasnim sve što je potrebno, ako ste negdje iz Zagreba i okolice odradimo to na kavici, ispunimo pristupnicu i kada skupite svoju prvu narudžbu ja vas bespatano učlanim u Avon i napravim vaš profil na avon.hr web stranici. Sve nove članice sudjeluju u odličnim motivacijskim programima koji su različiti od kampanje do kampanje.*Što znači imati popust?*Popusti idu tek nakon što se napravi narudžba od 300 kn ili više, te na takvu narudžbu, na njen cjelokupni iznos vi imate kao Avon Lady popust od 15%. Nakon što ste prešli taj prvi prag i napravili narudžbu preko 300 kn, a iz kataloga ste naručili i nekozmetičke proizvode, npr. nakit, torbe i sl., tada na te/taj proizvod imate 20% fiksnog popusta. Dalje, ako vam narudžba pređe 600 kn ostvarujete 20% popusta, a ako pređe 900 kn imate 25% popusta. Kampanja traje 3 tjedna i vi u ta tri tjedna možete naručiti koliko god puta želite/imate narudžbu i tada ćete opet ostvariti popust, npr. u prvom tjednu kampanje vam je narudžba bila 300 kn, a u zadnjem ste skupili još 300 kn, na tu zadnju narudžbu tada ostvarujete 20% popusta jer se narudžbe zbrajaju. Uz svaki katalog nude se demo proizvodi, specijalni setovi u avonovim novinama, motivacijski programi, poznajem-preporučujem proizvodi i specijalna internet ponuda.*Kako se rade narudžbe?*Narudžbe se predaju vrlo jednostavno. Možete ih napraviti na vašem Avon profilu na web stranici Avona, poslati smsom ili javiti meni, pa vam ja pošaljem.*Kako platiti narudžbu?*U paketu, zajedno sa proizvodima dobiti ćete uplatnicu na kojoj će pisati iznos za platiti (npr. ako vam je narudžba bila preko 300 kn, taj će iznos otprilike biti negdje oko 250 kn), te rok od 14 dana u kojem morate podmiriti taj račun. Avon je od svibnja uveo naknadu za zakašnjelo plaćanje, te vam je moj savjet da se potrudite platiti račun na vrijeme ili u što kraćem mogućem roku. Uplatnicu možete platiti u bilo kojoj banci, pošti, Fini ili putem inetrnet bankarstva.*Aktivnost*Ako 3 kampanje u nizu ne predate narudžbu, Avon vas označava kao neaktivnu, više vam ne šalje kataloge, ali vi zauvijek ostajete u Avonovu sustavu, te se možete reaktivirati u bilo kojem trenutku. Reaktivirati se možete tako da samo odete na svoju Avon stranicu i pošaljete narudžbu, a ako ste zaboravili svoj Al broj i lozinku javite se svojoj liderici ili nekome u Avon te će vas oni reaktivirati.
 • Ukratko o meni:

  *Što je Avon Lady?*Biti Avon Lady znači biti učlanjen u Avon. Na taj način vi možete kupovati Avonove proizvode te za njih dobiti popust, što kao običan kupac ne možete. Sve članice Avona su neovisne, same odlučuju kada će naručiti, koliki će im biti iznos narudžbe i ostalo.


 1. Ovaj korisnik trenutno nema popunjen profil.
  Kako bi se što bolje prezentirali na Bika.net poslovnoj mreži savjetujem da svoj profil popunite što detaljnije relevantnim i ažurnim informacijama:
  • Postavite osobnu fotografiju
  • Navedite svoje dosadašnje radno iskustvo i stručnu spremu uključujući i dodatne edukacije i stručna usavršavanja
  • Napišite kratak sažetak o sebi
  Ako vam je potrebna pomoć – kontaktirajte me.

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se