feedback

Siniša Baltić

 • Majstor Elektroinstalater/Elektromehaničar
 • Popravak i instalacija strojeva i opreme
 • Sisak / Sisačko-moslavačka županija
 • Ukupne godine radnog iskustva: Više od petnaest godina
 • Znanje i vještine:
  Rad u Hrvatskoj obuhvaća Elektroinstalaterske radove od jednostavnijih do kompliciranijih sustava kao što je My Home smart Hous u Biticino izvedbi.Većinom zgradarstvu,luksuzne kuće,hoteli,starački domovi,apartmani,aerodrom,bolnice,muzeji itd.Zadnje dvije godine prije odlaska u Njemačku radim u jednoj Zagrebačkoj firmi većinom u Industrijskim pogonima na izradi instalaciji i izradi razvodnih ormara.U Njemačkoj većina rada bazira se na Ispitivanju i kontroli uređaja u jednoj poznatoj farmaceutskoj industriji poznatoj kao DGUV 3 normi gdje mjernim instrumentima kontroliramo ispravnost uređaja.Manjim dijelom izvodimo električne instalacije i popravke.Samostalno izvođenje radova,planiranje i rukovođenje manjom grupom ljudi.Izrada dokumentacije i planiranje,rad sa strankama.Dodatno područje interesa Informatika,Računala i Mreže.Od Smart Home sustava pored Biticino u Njemačkoj radio i sa sustavom My Gekko.Snalažljiv,marljiv uvijek željan novih znanja i iskustava,spreman uvijek na više.
 • Ukratko o meni:

  Rođen 01.11.1980 u Sisku.Završio Industrijsko-obrtničku školu smjer Elektromehaničar s odličnim uspjehom.2012 polažem Majstorski ispit za zvanje Elektroinstalater Majstor.Odmah po završetku školovanja zaposlen kod Privatnika kod kojeg sam išao na praktičnu nastavu.Od 1998 pa do 2015 konstantno zaposlen u struci Hrvatska. Od 2015 do danas zaposlen u struci Njemačka.

Mreža ovog korisnika

Profil ne postoji ili je korisnik zabranio javnu objavu i dostupan je samo prijavljenim korisnicima. Ukoliko ste već kreirali svoj Bika.net profil - prijavite se. Ukoliko se do sada još niste registrirali - registrirajte se.
 1. Milka Ivancevic

 2. Ivan Matijević

  • Pomoćni Vodoinstalater
  • 1 tvrtki prati ovog korisnika
   Korisnik ima 1853 korisnika u mreži
 3. Power Jobs Gmbh

 4. Biserka Golub

 5. Delta Jurasović

 6. Ivanka Maksimcuk

 7. Mika Zecevic

 8. Kristian Delic

 9. Rijad Kulić

 10. Top Bau

 11. Personal

 12. Connect Service

 13. Antonio Fuček

 14. Ana Covic

 15. Terenski Posao


Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se