feedback

Marija Pavlovic

 • Umjetnost
 • Zagreb-Susedgrad / Grad Zagreb
 • Ukupne godine radnog iskustva: Četiri godine
 • Znanje i vještine:
  2012./2013. rad u PBZ Cardu u direkciji naplate,te stoga imam osnovno znanje rada na računalurn-2016./2017. rad u Hrvtaskoj Lutriji (odjel za podršku igračimarn-ostali studenski poslovi:ugostiteljstvo,rad u trgovinama,rad u dječijim igraonicamarn-osobni asistent u nastavi sa djecom sa poteškoćama u razvoju(Autizam,Aspergerov sindrom..)rn-2019./rad u Erste Card Clubu(odjel naplate) rn
 • Ukratko o meni:

  Imam 25. godina i trenutno sam studentica na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine, zbog nemogućnosti plaćanja školarine, I samim time zbog gubitka obiteljske mirovine, nisam bila u mogućnosti upisati akademaku godinu.Uz studiranje se kao hobijem bavim alternativnim modelingom.Kako većinu životnih troškova snosim sama,jer sam osoba čiji su roditelji preminuli, u potrazi sam za poslom koji će biti dugoročno riješenje ,te posao u kojem bih se mogla usavršavati na svim razinama.Inače sam izrazito komunikativna i otvorena osoba za stjecanje novih znanja i vještina,te sposobna za sudjelovanje u timskom radu,općenito.Isto tako sam spremna za kraće i duže poslovne odnose.Za ovaj posao se prijavljujem jer osigurava kontinuitet,samostalnost,te održivost i usavršavanje.Za rad sam spremna odmah,stoga se nadam Vašem brzom i pozitivnom odgovoru.

Mreža ovog korisnika

Profil ne postoji ili je korisnik zabranio javnu objavu i dostupan je samo prijavljenim korisnicima. Ukoliko ste već kreirali svoj Bika.net profil - prijavite se. Ukoliko se do sada još niste registrirali - registrirajte se.
 1. Ana

 2. Nenad Mihovilovic

 3. Ivan Krizmanić


Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se