feedback

Alpha Luxe Group

 • Agencija za posredovanje u prometu nekretnina
 • Nekretnine
 • Poreč / Istarska županija
 • Znanje i vještine:
  1. Temeljita kontrola dokumentacije i priprema nekretninernNekretnina koju na tržište stavlja licencirana agencija detaljno je pregledana, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do vlasničkih odnosa i eventualnih tereta od strane banaka ili državnih institucija. Predmetne se okolnosti periodično provjeravaju, a posebice za vrijeme kupoprodajnog procesa. rn 2. Procjena tržišne vrijednosti nekretninernOdrediti početnu cijenu nekretnine najvažnija je stvar za dobru i brzu prodaju. Kvalitetan agent će Vam kompetentno sugerirati cijenu jer ima aktualna saznanja o prodanim nekretninama na toj lokaciji, o budućim investicijama koje bi mogle utjecati na cijenu, te o drugim relevantni faktorima koji bi mogli utjecati na pravilno pozicioniranje Vaše nekretnine na tržištu.rn 3. Savjetovanje rnProfesionalan agent za nekretnine koji kvalitetno radi svoj posao poznaje tržište nekretnina i, u skladu sa Vašim specifičnim zahtjevima i potrebama brže i kvalitetnije će Vam pronaći odgovarajuću nekretninu. rn 4. Pravna sigurnost rnAgencije koje ispunjavaju zakonske uvjete za obavljanje posredovanja u prometu nekretninama upisane su u Registar posrednika kod Hrvatske gospodarske komore. Jedna od važnijih zakonskih obveza agencije je sklopljena polica osiguranja od profesionalne odgovornosti čime je i kupac osiguran u slučaju eventualnih problema. Za pravne poslove u prometu nekretninama profesionalna agencija angažira odvjetničko društvo, što jamči pravnu sigurnost. rn 5. AdministracijarnAgencija obavlja za Vas kompletan administrativni dio posla u prometu nekretninama (zahtjev za upis u zemljišne knjige, prijenos vlasništva i režija na ime kupca). rnPO ČEMU SE RAZLIKUJEMO – ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?rnVjerujemo da životu treba dodati notu luksuza. Najveći luksuz je kvalitetno provedeno slobodno vrijeme. U tom smislu, svojim konceptom interdisciplinarnosti i komplementarnosti usluga, želimo Vam uštedjeti dragocjeno vrijeme. rnNaš su tim isključivo stručnjaci i zaljubljenici u svoj posao koji predano rade motivirani zadovoljstvom svojih klijenata. rnNaše usluge u prometu nekretninama uključuju: rn • Kompletnu analizu dokumentacije i savjetovanje rn • Procjenu tržišne vrijednosti nekretninern • Pronalazak nekretnine u skladu s Vašim specifičnim potrebamarn • Pravnu sigurnost i kompletnu brigu o administraciji rn • Profesionalno fotografiranje i video snimak Vaše nekretninern • Oglašavanje nekretnine na svim relevantnim domaćim i stranim portalima rn • Ponudu nekretnine potencijalnim kupcima iz agencijske baze i obilazak nekretnine rn • Pregovaranje.
 • Ukratko o meni:

  AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINAMA, SAVJETOVANJE I UPRAVLJANJE INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA.\r\nALPHA LUXE GROUP d.o.o. licencirana je agencija za posredovanje u prometu nekretninama osnovana početkom 2019. godine s ciljem pružanja kompletne usluge u posredovanju u prometu nekretninama, savjetovanju te upravljanju investicijskim projektima. Zadovoljstvo nam je zastupati i spajati naše klijente u procesu stvaranja dugotrajne vrijednosti. Nudimo Vam kompletnu uslugu: pravno i financijsko savjetovanje, potpora u donošenju odluka, oglašavanje i marketing te rješavanje i administrativne dokumentacije, a sve kako biste uštedjeli dragocjeno vrijeme i u što kraćem roku realizirali svoje projekte. Vodimo se premisama profesionalnosti, stručnosti i ljubavi prema poslu. Naš se tim sastoji od licenciranih agenata, odvjetnika, projektanata, marketinških stručnjaka, geodeta i građevinara. Garantiramo Vam potpuno personalizirani pristup i partnerstvo u realizaciji Vašeg projekta.rn

Radno iskustvo

 • Osnivač i direktor / Alpha Luxe Group d.o.o.  

  • Radno mjesto: Osnivač i direktor
  • Tvrtka: Alpha Luxe Group d.o.o.
  • Period: 10 / 2019 - Sada (trenutna pozicija)
  • Web stranice tvrtke: www.alphaluxegroup.com
  • Radno mjesto je zahtjevalo/zahtjeva: Menadžerska znanja i vještine
  • Zadaci i odgovornosti: Robert je svoju poslovnu priču započeo vrlo mlad i oduvijek ga je inspirirala ideja ulaganja vlastitih resursa u razvoj i ostvarenje zacrtanih ciljeva. Svoj je put, tijekom deset godina, gradio u područjima trgovine i ugostiteljstva, a danas je vlasnik vlastite agencije za nekretnine i digitalnog oglašavanja.
   Klijenti ga prepoznaju po komunikacijskim vještinama, fokusiranosti, profesionalnosti, brzini i elokventnosti, a on sam za sebe kaže kako ga je upornost dovela tu gdje je danas. Inspiraciju traži u boljima od sebe jer smatra da uvijek ima mjesta za napredak i poboljšanje, kako sebe i vlastitih (sa)znanja, tako i zajednice i društva u cjelini. Smatra kako je za uspjeh potrebna intuicija, iskustvo te predanost i marljivost. Njegova je misija pridonijeti očuvanju pravih vrijednosti u zajednici, inspirirati i motivirati druge na stvaranje kulture međusobnog podržavanja i poticanja na rast. Smatra kako je od izuzetne važnosti stvoriti pozitivnu klimu u zajednici, koja podržava želju za napretkom, kako bi se ostvarile pozitivne promjene. U slobodno vrijeme voli putovanja, sport i ples.
   Gdje vidiš Alpha Luxe Group u okviru od 5 godina?
   “Alpha Luxe Group je osnovan sa ciljem kompletiranja usluge, spajanjem djelatnosti koje su na tržištu u međusobnoj vezi. Sa svakim klijentom ostvarujemo čvrste dugogodišnje odnose. Takav način djelovanja kroz poslovanje stvara dugoročnu vrijednost i rezultira zadovoljstvom naših klijenata, koji nam omogućavaju rast i mogućnost otvaranja novih radnih mjesta. Ovakvim tempom, kroz 5 godina, smatram da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve: međunarodni rast i svjetsku prepoznatljivost brenda.”
   Najveći uzor ti je…
   “Mama. Uz nju sam usvojio i njen način djelovanja kroz život. Odrastajući uz majku i sestre, stvorio sam temelje za vlastiti uspjeh: ustrajnost, rad, želja za samoostvarenjem, živjeti vlastite snove i pridonijeti zajednici na konstruktivan način.”

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se