feedback

Snježana Valentić

 • turistički djelatnik
 • Priprema i usluživanje hrane i pića
 • Zagreb / Grad Zagreb
 • Ukupne godine radnog iskustva: Između deset i petnaest godina
 • Znanje i vještine:
  Voditeljica natjecateljskih i rekreativnih aktivnosti. Trenerica aerokickboxing reprezentacije RH i osvajači Svjetskog prvenstva 2003. u Parizu. rnBogato iskustvo u radu s rekreativnim grupama. Završena doedukacija pri DIF-u Zagreb i Reebok University Team-a iz Zagreba.
 • Ukratko o meni:

  Ukratko - svestrana i snalažljiva.rnZavršila srednju turističku školu u Osijeku, studirala Ekonomski fakultet i radila u medijima, uslužnim i turističkim djelatnostima, sportskim aktivnostima itd. Slijedi posao odnosa s javnošću u uredu RH za promet nekretninama. Istovremeno sudjelujem u organizaciji brojnih javnih i kulturnih događanja, festivala i humanitarnih aktivnosti ("Surduk"; "Slama"; "Panonian Challenge"; "Za ritam srca"i dr.) na poslovima event menagementa.rnSposobna sam raditi u timu, obavljati više zadataka istovremeno. Komunikacijske vještine su odlične i u govornom i u pisanom obliku. Informatički sam pismena i vrlo snalažljiva. rnStrani jezici: engleski -odlično u govoru i pismu, njemački - dobro, talijanski - dobro. rnIskusna vozačica vozila B kategorije.rnUvijek spremna na daljnje učenje i usavršavanje.

Mreža ovog korisnika

Profil ne postoji ili je korisnik zabranio javnu objavu i dostupan je samo prijavljenim korisnicima. Ukoliko ste već kreirali svoj Bika.net profil - prijavite se. Ukoliko se do sada još niste registrirali - registrirajte se.
 1. Dejan Kovač


Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se