feedback

Kako do trinaeste plaće

Ja sam Rajna Banovac, kupac s povlasticama u udruženju kupaca na području RH. Što to znači? Sigurno imate razne benefit kartice trgovina, dućana gdje kupujete. Kada ostvarite određen broj bodova ili kupovina, ostvarujete umanjenje računa. Većina populacije nema vremena istraživati promotivne popuste i loviti akcije, ali većina populacije voli dobiti koju kunu nazad.
U ovu grupu pozivam sve vas koji biste željeli na svoju kupovinu dobivati ne samo bodove nego i dodatni novac. Pozivam vas da se pridružite (bez članarine i obaveza) udruženju kupaca s povlasticama. Tvrtka koja zastupa nas kupce dogovara posebne popuste za nas članove udruženja. Računajte da na svaku svoju kupovinu dobivate određen iznos ovisno koliko ste kupovali i u kojem dućanu, tj. tvrtki partneru s kojom je dogovoren dodatni popust, tako da imate mogućnost dobiti na iznos računa 2 - 5% dodatnog novca od ovog udruženja.
Mi članovi ovog udruženja kupujemo samo ono što nam je potrebno (hrana, kozmetika, gorivo, osiguranje auta, razne usluge) u skladu s kupovnom moći. Naša brojnost je ono što će omogućiti tvrtki koja nas zastupa jaču pregovaračku snagu.
VAŽNO: nema članarine, nema limita i obaveza, ne morate uključivati nikoga, vjerojatno već i sada kupujete u našoj tvrtki partneru samo što ne dobivate dodatan novac koji je udruženje dogovorilo.
Ako vas zanima više oko ovoga, javite se na e-mail: rajna.banovac.ribarica@gmail.com ili telefon 091 724 1510 / ili ostavite komentar u grupi

  1. Grupa trenutno nema otvorenih diskusija

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se