feedback

Ne preporučujem

Ljudi, bez ikakvog kompliciranja. Sama sam si kriva za sve.
Dakle, corona je, posla nema, te se okušavam u svim poljima online poslova. I naletim na nešto skroz jednostavno. Tipkaš brojeve oglasa/reklama i novci sjedaju. Znači, WOW.
I okej, malo je monotono, ali nema veze - easy job, easy money. I'm in. I povuklo me to što nisam u najboljoj financijskoj situaciji, a troškovi se gomilaju, a ovo je zbilja izgledalo kao nešto jednostavno. I došla sam do cifre dovoljne za isplatu, međutim, traže da privučeš 40 ljudi na stranicu, inače nema isplate. Tu sam blago pop*zdila. Jer eto, moji novci su moji novci.
Sad, imam molbu. Ako vam nije bed, i nije teško, molim vas da kliknete na link https://vlumoney.xyz/504956075921655/ i samo se registrirate na stranicu,jer mi zbilja trebaju novci. I ako se netko želi okušati u ovom ( ne znam kako ove grupe funkcioniraju), možemo napraviti neku shemu, da se linkovi ostavljaju u komentarima, pa da se registrira, ne znam, nisam razmislila o ovom. Ali, eto, zamolila bih ukoliko ima neka dobra duša, da mi pomogne :)
Kao što sam rekla, ja ne preporučujem stranicu za raditi, jer ukoliko ne poznajete promet bitcoin-a (koji je lakši put do tih 40 ljudi),onda ćete morati skupljati ljude, evo ovako kao ja. Ja sam napravila račun na bitcoin-u i uplašila se hahah. Uglavnom, ne preporučujem stranicu, ali ako netko želi... Želim vam svu sreću.
Pozzz

  1. Eto i mene.

    Autor: Ilaria Meden   |  Zadnja aktivnost prije: 165 dana, 7 h, 41 min ( Dragana Zec)

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se