feedback

Bika net je prilika za više

  • ...poslovnih veza

    Jednostavno je uspostaviti poslovnu mrežu kontakata uz Bika.net. U nekoliko koraka pronađite sadašnje i prošle kolege, prijatelje, suradnike, potencijalne partnere...

  • ...relevantnih informacija

    Saznajte prvi za novu poslovnu mogućnost, novo radno mjesto ili mogući natječaj. Bika.net omogućava jednostavnije dijeljenje poslovnih informacija.

  • ...prilika za promociju

    Bika.net okuplja brojne stručnjake različitih sektora i omogućava vam da sudjelujete u raspravama i etablirate se kao stručnjak za određeno područje.

BIKA.NET JE PRILIKA ZA JOŠ VIŠE. UPOZNAJTE I DRUGE POGODNOSTI.

Pridruži se BIKA.NET mreži

Profili

Uredite svoj osobni profil s podacima koji bi mogli biti važni potencijalnom poslodavcu ili poslovnom suradniku. Navedite prethodno radno iskustvo, zanimljive projekte na kojima ste radili, pohvalite se trenutačnim idejama, angažmanima i uspjesima… Drugim riječima, predstavite se u najboljem svjetlu kontaktima u poslovnom svijetu.

Poruke

Bika.net omogućava vam da razmjenjujete poruke s drugim članovima portala. Putem privatnih poruka možete saznati nove poslovne ponude ili napraviti početni kontakt. Komunikacija putem poruka jednostavna je i učinkovita?

Poslovni kontakti

Jednostavno je održavati bazu poslovnih kontakata koja omogućava da u svakom trenu budete u tijeku s novostima iz svog poslovnog okruženja. Što rade bivši kolege? Jesu li napredovali u karijeri, promijenili tvrtku, krenuli u samostalne poduzetničke vode? Sve je te podatke sada jednostavno pratiti.

Grupe

Potražite među postojećima ili kreirajte novu grupu koja najbolje odgovara vašem području, stručnosti ili interesima. U grupama možete raspravljati, postavljati pitanja ili odgovarati na njih i pokazati svoje znanje i stručnost u neformalnijem okruženju.

Tvrtke

I tvrtke se imaju priliku predstaviti i pohvaliti novostima, uspješnim projektima ili budućim razvojnim projektima. Mogu oglasiti potrebu za novim radnim mjestima ili pak napraviti prvi kontakt sa pojedincima koji imaju svoje profile na portalu Bika.net.

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se