feedback

PRESTANAK RADA PORTALA BIKA.NET

Usluge portala Bika.net od 13. ožujka 2024. godine više nisu dostupne. Dosadašnji registrirani korisnici mogu se prijaviti na Bika.net i preuzeti svoje podatke do 13. svibnja 2024 godine.

Nakon 13. svibnja 2024, sustav više neće biti dostupan, a podaci će biti obrisani.

Korisnici su ovu obavijest kao i više informacija o ukidanju Bika.net portala primili putem dostavljene e-mail poruke na njihove registrirane email adrese kako bi u primjerenom roku mogli preuzeti svoje podatke.

Vaš Njuškalo / Bika.net

  • Tema: Bika.net za pojedince

Kakvu fotografiju odabrati za Bika.net profil?

Ako ste se upitali zašto je potrebna i kako treba izgledati fotografija koja će vas prezentirati na Bika.net poslovnoj mreži, ovdje možete pročitati naše prijedloge.

  1. Zamolite profesionalca ili dobrog amatera da vam napravi fotografiju.
  2. Pozadina na fotografiji treba biti bijela ili neutralna. Zaboravite na stabla, ili na snježne oluje.
  3. Ideja da se na fotografiji pojavljuju partner ili partnerica zabavna je jedino njima - i to ako su posebno posesivni ili ljubomorni. Na profesionalnom profilu morate ostaviti svoju fotografiju kako bi vašim poslovnim kontaktima bilo jasno tko ste vi.
  4. Možete biti stidljivi, skromni ili samozatajni. Ali nemojte sabotirati svoju fotografiju da biste to komunicirali.
  5. Konceptualne fotografije, poput vašeg stopala ili majmuna s naočalama mogu posjetiteljima vašeg profila dati dojam o vašem pravom ja, ali možda biste taj uvid trebali sačuvati za drugi dojam.
  6. Vaša ljepota tek je na drugom mjestu. Na prvom su mjestu fotografije koje komuniciraju otvorenost i entuzijazam i one su privlačnije od ušminkanih fotografija.
  7. Ako vam se nakon čitanja ovih pravila vaša slika više ne sviđa, promijenite je. Nema razloga zašto to ne biste učinili.

Zadnje vijesti

  • Upoznaj Bikanetića
  • Kako se ponašati na razgovoru za posao
  • Kako društvene mreže mogu pomoći pri zapošljavanju
  • Važnost poslovnog umrežavanja (Business networking)
  • Samozapošljavanje