feedback
Copyreklam d.o.o logo

Copyreklam d.o.o

 • Ključne riječi:
  svjetleće reklame, digitalni tisak, montaža
 • Kratki opis:
  CopyReklam
  Firma smo koja je iznikla iz obrta osnovanog još u prošlom stoljeću…. Sa preko 20 godina iskustva možemo reći da smo dobro „ispekli zanat“ marljivo učeći, ponekad i na svojim greškama, te se možemo pohvaliti da znamo sve o izradi svih vrsta reklama, digitalnom tisku, termoformiranju pleksiglasa, izradi raznih vrsta stalaka….

  Ono što nas čini drugačijima od ostalih jesu dvije stvari: sa jedne strane naš pošten odnos prema klijentu i briga da u potpunosti zadovoljimo sve njegove želje i potrebe za traženim proizvodima i uslugama, a s druge strane mogućnost da te želje i potrebe ostvarimo brzo, kvalitetno i povoljno. Naime, firma smo koja ima vrijedne i kvalitetne zaposlenike i vlastitu proizvodnju te će spoj tih dviju stvari vrlo lako rezultirati izvedbom bilo kakve zamisli naših klijenata ili dizajnera, bilo da se radi o nekom „malo drugačijem“ stalku za prospekte ili o kompleksnoj svjetlećoj reklami na vrhu zgrade.
  S čime raspolažemo?
  Naši proizvodni prostori nedaleko Zagreba dobro su opremljeni različitim strojevima i alatima, raspolažemo sa odličnim printerima i cutterima, svakodnevno koristimo lasere i cnc strojeve i nadopunjujemo se novim tehnologijama. Na sva pitanja ljubazno ćemo Vam odgovoriti mejlom ili telefonom a možete nas i posjetiti u ugodnom ambijentu našeg showrooma gdje ćemo Vam prezentirati neke od vlastitih proizvoda uživo i pokazati radove sa kojima se ponosimo.
  Trenutno zapošljavamo 11 djelatnika koji Vam stoje na raspolaganju… Tim čine mladi ljudi, spremni na nove izazove.
  Kako bi bili malčice ispred konkurencije potrudili smo se uvesti i ISO standard a sve u cilju bolje kvalitete usluga i proizvoda. Ambiciozni smo, motivirani i vjerujemo u svoj uspjeh, znatiželjni smo i prihvaćamo nove ideje, odgovorni smo prema sadašnjim i budućim klijentima, djelujemo na očuvanju okoliša te nam je cilj biti prvoklasan i pouzdan partner.
  Poštujemo specifičnost i osobnost pojedinaca, uvažavamo različitost mišljenja te podupiremo otvorenu komunikaciju. Da bismo postizali i održavali sve navedene vrijednosti obvezujemo se zapošljavati osoblje koje će imati mogućnost i obveze stalno se razvijati i usavršavati, pribavljati najsuvremeniju opremu za rad, njegovati i razvijati partnerske odnose sa klijentima.

Osnovne informacije

 • Adresa  

  • Država: Hrvatska
  • Županija: Zagrebačka županija
  • Mjesto: Zaprešić
  • Poštanski broj: 10290
  • Ulica: Stubička 125
 • Kontakt  

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se