feedback
Životopis d.o.o. logo

Životopis d.o.o.

 • Ključne riječi:
  programiranje, internet marketing, savjetovanje
 • Kratki opis:
  Zivotopis.hr je novi besplatni portal na hrvatskom internetskom tržištu koji za svoj cilj ima spojiti korisnike koji nude ili potražuju radna mjesta - pomaže posloprimcima da brzo i jednostavno unaprijeđuju svoje karijere te pruža brojne usluge i alate poslodavcima prilikom odabira najboljih kandidata.

  U odnosu na konkurenciju, Zivotopis.hr izdvaja se u potpunosti besplatnim korištenjem i za poslodavce i posloprimce, čime se povećava dinamika na online tržištu rada, ali i povećava mogućnost pronalaska kvalitetnih zaposlenika ili idealnog posla.

  Posjetitelji portala koji traže posao mogu pregledavati oglase za radna mjesta, kreirati svoje životopise, na najjednostavniji način se prijaviti za radna mjesta te uključiti agenta koji će pratiti poslove umjesto njega.

  S druge strane, poslodavci na portalu mogu objaviti oglase za radna mjesta, kreirati javni profil svoje tvrtke te uključiti agenta koji će tražiti idealnog poslodavca umjesto njega.

  Poseban naglasak na portalu stavlja se i na cijeloživotno obrazovanje, pa je tako u sklopu portala integrirana stranica www.moja-edukacija.com kako bi korisnici mogli jednostavno i brzo pronaći sve edukacijske tečajeve, seminare i studije u Hrvatskoj. Povezivanje online tržišta rada sa dodatnim programima najbolji su način da posloprimci od početka svoje potrage za poslom stvaraju svoju karijeru i konstantno se obrazuju.

  Napravljen po najnovijim tehnološkim standardima, Zivotopis.hr posebnu pozornost upućuje upravo prilagodbi usluga i servisa, s ciljem najjednostavnijeg i najpraktičnijeg korištenja za posloprimce i poslodavce. Spajanje dvije različite vrste korisnika - onih koji traže i onih koji nude poslove, odvija se brzo i učinkovito, a kao posebnost izdvaja se činjenica da pogodnosti kao što su potpuno besplatno korištenje portala jamčiti i veću količinu oglasa za radna mjesta.

Osnovne informacije

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se