feedback
La villa  logo

La villa

  • Kratki opis:
    La Villa je centralno smještena na renesansnoj rivi, okrenuta prema Dalmatinskoj obali i susjednim otocima razbacanim po površini Jadranskog mora. La Villa je utocište za bijeg od svakodnevnice, mjesto jedinstvenih idilicnih dilema: odmarati se na plaži ispred ulaznih vrata ili pak uživati u mirisima prirode botanickog vrta neposredno iza stražnjeg izlaza? Ovakve i slicne nedoumice normalne su za Lopud, oazu iskonskog mira netaknutu automobilskom vrevom grada - cijeli otok je pješacka zona.

    La Villa je renesansno zdanje iz šesnaestog stoljeca, premda je sadašnji oblik zadobila 1862. godine. Sama zgrada renovirana je 80-ih godina prošlog stoljeća, a tijekom 2004. interijeri La Ville ponovo su osmišljeni, dodajuci dašak suvremenog medu kamene zidove, stvorivši blag, jedinstven i umjereno moderan prostor.

    Tradicija ugostiteljstva La Ville sada ponovo živi, a zbog intimnog ugodaja i rastuce popularnosti preporucljivo je rezervirati sobe unaprijed. Za manje grupe uvijek postoji i mogucnost najma cijelog objekta, kako bi se osigurala potpuna privatnost i nepodijeljena pažnja osoblja.

Osnovne informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se