feedback
Nekretnine Croatia logo

Nekretnine Croatia

 • Industrija:
  Poslovanje nekretninama
 • Ključne riječi:
  nekretnine croatia,real estate croatia, kuće, stanovi, poslovni prostor, zemljiš
 • Kratki opis:
  Nekretnine Croatia“ agencija je sa najvećom ponudom nekretnina u Varaždinskoj županiji i to je jasan dokaz kvalitete našeg poslovanja, koji Vam donosi sigurnost da ćemo Vaše želje realizirati profesionalno, odgovorno, štiteći Vaše interese s punim razumijevanjem i angažmanom do postizanja Vašeg cilja.
  Agencija „Nekretnine Croatia“ licencirana je za posredovanje u prometu nekretnina, upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina Hrvatske gospodarske komore temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina kao i Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina, temeljem Rješenja Ministarstva gospodarstva o upisu u Imenik agenata, koji također vodi HGK.
  Također, Agencija je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina, potvrđenog od Skupštine HGK 30. 11. 2011 g., čime smo prihvatili obvezu djelovanja u skladu s načelima odgovornosti, istinitosti, učinkovitosti, transparentnosti, kvalitete, postupanja u dobroj vjeri i poštovanja dobrih poslovnih običaja prema poslovnim partnerima, poslovnom i društvenom okruženju, korektnog poslovanja, kao i kvalitetnog odnosa i lojalne konkurencije sa drugim posrednicima, u jasnoj namjeri neprekidnog razvoja svih uvjeta za stjecanje povjerenja korisnika naših usluga. U Varaždinskoj županiji, od ukupno 23 registrirane agencije, osim naše - svega još 1 agencija potpisala je navedeni Kodeks etike u poslovanju.
  Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina (Narodne novine, br. 107/07, 144/12), dužnost je posrednika osigurati i obnavljati osiguranje od odgovornosti za štetu koju bi nalogodavcu ili trećim osobama mogao prouzročiti, te je Agencija, u skladu s navedenim, osigurana kod „Euroherc osiguranje“ d.d. Zagreb.
  Savjesnim i poštenim odnosom prema našim klijentima činimo sve kako bi zadovoljili njihove želje, potrebe i zahtjeve, te im pružili stručnu pomoć i punu pažnju u procesu prometa nekretninama, čime dobrim poslovnim običajima gradimo međusobno povjerenje.
  Odlučite li kupnju, prodaju, zakup, najam ili zamjenu Vaše nekretnine obaviti sa užitkom, a bez stresa i nesigurnosti - odlučili ste povjerenje ukazati upravo našoj agenciji!

Osnovne informacije

Preporuke

 • Prikaži detalje

  Preporuka od Bika.net korisnik

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se