feedback
Laguna Novigrad logo

Laguna Novigrad

 • Ključne riječi:
  Hotel, hotelijerstvo, kampovi, turizam, ugostiteljstvo
 • Kratki opis:
  Laguna Novigrad je tvrtka s postojanom tradicijom upravljanja hotelima i kampovima. O vašem odmoru brinemo već četiri desetljeća, a povjerenje nam poklanjaju generacije turista različitih profila.
  Srce našeg portfelja nalazi se kod južnog ulaza u Novigrad - čine ga hoteli Maestral i Laguna te kamp Sirena, ujedinjeni u jedinstveni kompleks pored mora s više stotina metara kamene i šljunčane plaže te velikom površinom zelenila i borove šume. Kompleks se smjestio blizu Novigrada, 10-ak minuta pješačke udaljenosti, no dovoljno izdvojen da ga ne dotiču ljetne gradske gužve za kvalitetan odmor putnicima različitih preferencija.
  Naš portfelj čine još kamp Mareda, smješten četiri kilometra sjeverno te restoran Aquarius u samom središtu grada. Za nj je vezan i bitan dio novigradske povijesti. Vlasnici smo i hotela Emonia u centru grada. Trenutno je zatvoren, no obuhvaćen je u strateškim planovima za daljnji razvoj kapaciteta Lagune Novigrad.
  Laguna Novigrad je neraskidivo povezana s Istrom i lokalnom zajednicom - ne samo kao važan faktor zapošljavanja i motor gospodarskog razvoja, već i kao društveno odgovorna kompanija koja nastoji promovirati najbolje prakse doprinosa privatnog sektora zajednici u kojoj djeluje.
  Vjerujemo da ključ uspjeha leži u otvorenoj i neposrednoj komunikaciji s gostima i poslovnim partnerima, u gradnji poticajne radne okoline te u iskrenoj i požrtvovnoj brizi za zadovoljstvo svakog gosta.

Osnovne informacije

Preporuke

 • Prikaži detalje

  Preporuka od Alen Salamun

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se