feedback
ABC PRIJEVODI logo

ABC PRIJEVODI

 • Ključne riječi:
  sudski tumač, prevoditelj, prijevod, ovjereni prijevod, prijevod s ovjerom
 • Kratki opis:
  ABC prijevodi je prevoditeljski ured koji postoji od 1999. godine, a 2013. mijenja pravni oblik i postaje jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću. U razdoblju od 1999. godine pa do danas preveli smo i ovjerili veliki broj različitih dokumenata fizičkih osoba kao i poslovne i natječajne dokumentacije pravnih osoba.

  Danas je ABC prijevodi dinamična organizacija s tendencijom rasta koja se bavi pružanjem usluga sudskih tumača i realizacijom prevodilačkih projekata. Naš prevoditeljski tim čine iskusni sudski tumači i prevoditelji s dugogodišnjim prevodilačkim stažem, izvorni govornici, kao i stručnjaci iz raznih područja koji se bave prevođenjem.

  Nudimo usluge sudskih tumača i prijevoda za sljedeće jezike: engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, nizozemski, norveški, mađarski, bugarski, hebrejski, ruski, slovački, češki, poljski, makedonski, slovenski, srpski ...

  Brzo odgovaramo na sve upite zainteresiranih stranaka, u najkraćem roku isporučujemo naručene usluge i pouzdani smo u pogledu ispunjavanja svih dogovorenih uvjeta.

  Ovjerene prijevode na zahtjev dostavljamo na Vašu adresu!

  Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na broju mobitela 098 731 855 ili putem e-maila info@abcprijevodi.hr

Osnovne informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se