feedback

Vickov

Naše primarne djelatnosti odnose se na planiranje, projektiranje, izvođenje i održavanje javnih, poslovnih i privatnih vrtova i parkova, a uključuju i izvedbu svih vrtno-tehničkih elemenata. Također obnavljamo zapuštene vrtove i perivoje prema povijesnoj matrici ili tražeći za njih nova, prihvatljiva rješenja. Izvodimo sve potrebne zemljane i građevinske radove pri uređenju.

Radimo isključivo s kvalitetnim i školovanim biljnim materijalom, pri sadnji koristeći samo visokokvalitetne supstrate. Na posađene biljke dajemo garanciju godinu dana. Naš dugogodišnji rad i praćenje visokih hortikulturnih standarda, rezultirao je nizom projektiranih i izvedenih referentnih vrtova i parkova. Nastojimo da svaki preuzeti projekt bude funkcionalan, inovativan, kreativan.

Pažljivo slušajući želje i potrebe naših klijenata, izrađujemo projekte koji ce zadovoljiti njihove težnje i obogatiti kvalitetu života. Svaki pojedini projekt prilagođujemo specifičnim zahtjevima investitora, samog objekta i njegove namjene, te podneblju i mikroklimatskim uvjetima, kako bi izvedeno rješenje zadovoljilo sve estetske i funkcionalne zahtjeve.

Zadovoljstvo nam je što možemo pružiti stalnu kvalitetnu uslugu našim klijentima, trudeći se da izvedeni vrt u potpunosti opravda njihove želje i očekivanja.

Svi natječaji ovog poslodavca

 1. Vrtlar/ica (m/ž)

  Objavio: Vickov

  • Hrvatska / Grad Zagreb  
  • Stručna sprema: SSS - srednja stručna sprema
  • Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos, Rad na određeno vrijeme, Honorarni posao, Volontiranje, Praksa, Studentski posao
  • Rok prijave: 12.06.2019.

Izdvojeni natječaji

Pogledaj sve

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se