feedback
KLIK online d.o.o. logo

KLIK online d.o.o.

 • Industrija:
  Informacijske uslužne djelatnosti
 • Ključne riječi:
  internet poslovanje, marketing, programiranje, web trgovina, i ostale usluge.
 • Kratki opis:
  Poštovani partneri,

  ulaskom u 2015 godinu nudimo vam kompletnu uslugu izrade i održavanja web stranice za samo 449kn. Usluga uključuje 2 besplatne e-mail adrese, besplatno registrirnje web domene i besplatan hosting vaše izrađene web stranice.

  Navedeni paket izrada+održavanje i hosting web stranice možete naručiti do 15.1.2015 na telefon 091/59-44-327 i putem naše e mail adrese: uprava@klik-online.hr
  Cijena = web hosting+izrada + održavanje godinu dana + besplatna registracija domene na vašu firmu = ukupno 449kn

  Više informacija
  na mail i na telefon
  uprava@klik-online.hr
  091/59-44-327

  Klik online d.o.o.
  www.klik-online.hr

  KLIK online d.o.o. kao što naše ime i govori tvrtka je specijalizirana za internet poslovanje, marketing i ostale usluge.

  Tvrtka se bavi modernim tehnologijama, webom, multimedijom i mobilnim komunikacijama.
  'Želimo dobrim programerima dati razlog da ostanu u Hrvatskoj i omogućiti im da ''od doma'' rade na tehnološki izazovnim projektima namijenjenima milijunima korisnika diljem svijeta.


  'Prvenstveno nas zanimaju ljudi koji se dobro uklapaju u postojeću ekipu i kulturu firme, dobro raspoloženi, vrijedni, spremni konstantno ulagati u svoje znanje, bili to programeri, dizajneri, testeri ili voditelji projekata. Ukoliko se pak radi o programeru, naš idealan zaposlenik mora biti među najboljima u struci, analitičan i znatiželjan.
  Ako mislite da ispunjavate kriterije - pošaljite CV na uprava@klik-online.hr, uvijek zapošljavamo.
  Specijalizirani smo za izradu prvorazrednih aplikacija koje našim klijentima omogućuju doseg do novih korisnika na mobilnim platformama i tu smo u stanju iscijediti i zadnju kap znoja ne bismo li im pružili najbolje moguće iskustvo.


  Što radimo?

  Razvijamo softver, projektiramo i izvodimo složene IT sustave temeljene na naprednim tehnologijama te nudimo rješenja krojena prema potrebama korisnika.


  Posao u Klik online grupi:

  Klik online vodeća je hrvatska tvrtka u razvoju mobilnih aplikacija i rješenja za sve mobilne platforme. Osim toga, jedna smo od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj.
  Zapošljavamo mlade ljude, kojima su vrata uvijek otvorena, pružamo radne uvjete koji zvuče kao iz snova, a klizno radno vrijeme svakako je faktor koji je presudan za zadovoljstvo i entuzijazam našoj tvrtki.

  Izazovni projekti, kreativno i ugodno radno okruženje samo su neki od razloga za izbor karijere u Click online ltd.


  ''Softver je danas u svemu oko nas, od računala i mobitela pa do televizora i kućanskih aparata, a u zadnje vrijeme aplikacije se nalaze i u satovima i naočalama. Svatko tko se danas bavi razvojem softvera ima garantiranu budućnost - samo treba raditi i ne odustajati''

  ''Cilj nam je stvoriti svjetski brend i pozicionirati Hrvatsku na svjetsku kartu softverskih zemalja. U Hrvatskoj pak želimo biti prepoznati kao jedno od najpoželjnijih mjesta za rad i nastaviti privlačiti vrhunsku ekipu''

  -Tvrtka je u 100% domaćem - privatnom vlasništvu.

  Mogućnosti plaćanja: - Virman
  - Bankovna transakcija.
  - Pouzeće

  **
  Tražimo osobe voljne napredovati, sposobne uklopiti se u mladu ekipu, te spremne suočiti se sa izazovima.

Osnovne informacije

Reference

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se