feedback

Feroplast

 • Kratki opis:
  Naša tvrtka osnovana je davne 1953. godine kao zanatska radnja za izradu predmeta od plastike i metala. Naziv Feroplast dobila je tek 1979. godine kada su se dogodile mnoge značajne promjene za rast i razvoj tvrtke.

  Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja proizvoda od plastike i umjetnih smola širokih namjena. Specijalizirani smo za izradu plastičnih proizvoda putem procesa injekcijskog brizganja, kao i za izradu proizvoda procesom vakumiranja, odnosno termooblikovanja vakumom.

  Tvrtka posluje u moderno opremljenom prostoru sa suvremenim strojevima vrhunske tehnologije za brizganje i termo oblikovanje (ARBURG, WITTMANN BATTENFELD, Engel, Netstal, Metalmeccanica, ILLIG), te s robotima SEPRO, što nam omogućuje izradu predmeta od 1 grama pa sve do 2 kilograma.

  S ciljem unapređenja poslovanja tvrtka Feroplast donjela je poslovnu odluku o implementiranju norme ISO 9001:2015 sustava upravljanja kvalitetom proizvoda i usluga čime se želimo još jednom potvrditi kao ozbiljan, kvalitetan i pouzdan partner.

  Funkcionalnost proizvoda, pouzdanost i trajnost osnovne su značajke naših proizvoda.Zato su svi naši proizvodi izrađeni od originalnog i najkvalitetnijeg repromaterijala renomiranih svjetskih dobavljača, koji je usklađen s međunarodnim normama kvalitete.


  Vizija, budućnost

  Investicije, planiranje i realizacija osigurali su nam dugoročan rast i razvoj. Već se nekoliko generacija bavi izradom proizvoda od plastičnih masa, a tvrtka se s vremenom proširila i modernizirala.

  Razvojem tvrtke, kao što su investicije u osnovna sredstva, radnu snagu te ulaganja u poslovni prostor osigurali smo pouzdanost, kvalitetu, iskustvo i stručnost u izradi proizvoda od plastičnih masa.

  Više od pola stoljeća osposobljeno i kvalitetno osoblje omogućuje nam da kontinuirano poboljšavamo kvalitetu i funkcionalnost naših proizvoda, ali i da stvaramo nove i inovativne proizvode od kojih su većina zaštićeni patentom.

Osnovne informacije

 • Adresa  

  • Država: Hrvatska
  • Županija: Grad Zagreb
  • Mjesto: Zagreb-Susedgrad
  • Poštanski broj: 10090
  • Ulica: Podsusedska aleja 75
 • Kontakt  

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se