feedback
Info Jurman d.o.o. logo

Info Jurman d.o.o.

 • Ključne riječi:
  hosting, domene, informatika, servis
 • Kratki opis:
  Tvrtka Info Jurman d.o.o. osnovana je u Zagrebu 2011. godine na temeljima obrta Info Jurman osnovanog u Krapini 2001. godine.

  Godine 2011. iz obrta Info Jurman izdvajaju se djelatnosti projektiranje i programiranje web portala i web hosting usluge te se sa navedenim djelatnostima osniva Info Jurman d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu.

  Djelatnosti obrta Info Jurman ostaju prodaja i servis informatičke opreme te održavanje IT informatičke infrastrukture na području Krapinsko-zagorske županije.

  Od 2001. do 2010. godine obrt Info Jurman prodaje web hosting usluge isključivo korisnicima koji su ugovarali i web dizajn te smo za njih osigurali kvalitetne servere i backup infrastrukturu. U web dizajnu radili smo projekte od najjednostavnijih web stranica pa do multi-modularnih portala za dinamičko kreiranje sadržaja i upravljanje bazama podataka.

  Izdvajanjem djelatnosti iz obrta u tvrtku na Hrvatskom tržištu pokrenuli smo direktnu prodaju web hosting usluga bez obaveze na ugovaranje usluge web dizajna pod brandom "Optima Hosting"

  Info Jurman d.o.o. u ponudi ima profesionalnu web hosting uslugu sa vlastitim serverima koji su smješteni u Hrvatskom data centru smještenom u Zagrebu što jamči brzi odaziv servera, brzu tehničku podršku i garantiranu kvalitetu. Cijene kao i više detalja možete pronaći na našem portalu OptimaHosting.hr.

  2012. godine Info Jurman d.o.o. dostupan je i na tržištu BiH sa svojim brandom Optima Hosting BiH. Svim građanima BiH omogućeno je plaćanje u domaćoj KM valuti kao i 24 satna tehnička podrška. Ponosni smo što nam je BiH prvo proširenje naših usluga u regiji i što dodatno potvrđuje našu kvalitetu i konkurentne cijene.

  2014. godine nastavkom rasta i širenja poslovanja u regiji Optima Hosting RS usluge dostupne su na tržištu Republike Srbije. Trenutno aktivno pokrivamo 3 države sa preko 15 milijuna stanovništva. Svim aktivnim i budućim korisnicima pružamo 24 satnu tehničku podršku.

  Naše najveće zadovoljstvo su zadovoljni klijenti.

Osnovne informacije

Reference

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se