feedback

PRESTANAK RADA PORTALA BIKA.NET

Usluge portala Bika.net od 13. ožujka 2024. godine neće više biti dostupne korisnicima i posjetiteljima. S navedenim datumom otkazuje se pružanje digitalnih usluga i digitalnih sadržaja dostupnih na portalu.

Korisnici će više informacija o ukidanju Bika.net portala primiti putem e-mail poruke kako bi u primjerenom roku mogli preuzeti svoje podatke te će biti obaviješteni o mogućnosti korištenja nove usluge na Njuškalo portalu.

Registracija novih korisnika na Bika.net portalu više nije moguća.

Vaš Njuškalo / Bika.net

Camelot logo

Camelot

  • Kratki opis:
    Tvrtka Camelot d.o.o. je osnovana 1992. godine, a 1994. godine uvodi po prvi puta ekskluzivne longfiller cigare na hrvatsko tržište. Bile su to Dunhill Aged cigare proizvedene u Dominikanskoj Republici. Cigare su na žalost bile na tržištu tek kraće vrijeme jer proizvođač nije mogao zadovoljiti potrebe novootvorenih tržišta uslijed činjenice da je američko tržište, tada u ulazu trenda pušenja cigara, “gutalo” gotovo cijelu svjetsku proizvodnju van kubanskog prostora. Nastala nestašica za hrvatsko tržište bila je i sretna okolnost jer su nam one najslavnije cigare na svijetu postale dostupne.

    Na temelju pozitivnih poslovnih iskustava u Zagrebu i Dubrovniku te odlične reakcije kupaca, Camelot planira otvaranje Havana Cigar Shopova u svim većim gradovima i turističkim središtima u Hrvatskoj putem svoje prodajne mreže ili putem mreže ovlaštenih poslovnih partnera. Ovlaštenje pri prodaji je izuzetno važno jer su kupci kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji izloženi pojavi kopija i cigara loše kvalitete.

    Godine 2007. otvara se i Havana Cigar Shop u samom srcu Ljubljane jer Camelot postaje i ekskluzivni distributer za Republiku Sloveniju.

    Camelot d.o.o. je svoju ponudu dopunio i uvozom kubanske premium kave te izuzetno rijetkih francuskih Šampanjaca, Cognaca te škotskih Single Malt whiskey-ja iz programa Part des Anges.

Osnovne informacije

Ostale informacije