feedback
Significo Grupa logo

Significo Grupa

 • Ključne riječi:
  telesales, telekomunikacije, marketing, digital marketing
 • Kratki opis:
  Significo Grupa u više od 12 godina i s više od 200 zaposlenih svakodnevno svojim partnerima isporučuje izvrsnost u usluzi i podršci. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a urede imamo i u Sisku, Karlovcu i Splitu.

  Sudjelujemo u digitalnoj transformaciji naših partnera te kroz inteligentne multichannel usluge pomažemo partneru u izazovima promjena u poslovanju.

  Kao dio Significo Grupe, naš Komunikacijski centar nudi cjelovitu uslugu i suvremena poslovna rješenja za tvrtke u segmentima dolaznih i odlaznih kontakata s kupcima i klijentima. Pružamo kompletnu CRM funkcionalnost, registrirajući svaku interakciju i obradu svih vrsta dolaznih i odlaznih poziva, SMS poruka, e-mailova, web chat-a, komunikacije na društvenim mrežama i drugim direktnim digitalnim kanalima.

  Nudimo i usluge vezane na društvene mreže koje danas predstavljaju jedan o ključnih kanala izgradnje brenda, promocije proizvoda i usluga, izgradnje lojalnosti, te komuniciranja sa cjelovitim tržištem, bilo da se radi o postojećim ili novim kupcima.

  Usluge koje smo razvili pružaju odgovor na izazov rastuće potrebe za brzom i pouzdanom dvosmjernom komunikacijom, a izražene su kod većine poduzeća koja djeluju na tržištu.

  Više o svim uslugama potražite na www.significo.hr.

Osnovne informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se