feedback
Elektromehanik Systeme logo

Elektromehanik Systeme

 • Industrija:
  Popravak i instaliranje strojeva i opreme
 • Ključne riječi:
  montaža, popravak, električne instalacije, razvodni ormari
 • Kratki opis:
  Elektromehanik Systeme d.o.o. tvrtka je osnovana u prosincu 2015. godine sa sjedištem u Varaždinu. Poslujemo u Hrvatskoj i inozemstvu, te raspolažemo s
  kvalificiranim, iskusnim i kvalitetnim djelatnicima.
  Zbog povećanog obujma posla tvrtku smo preselili u Poduzetničku zonu Kneginec u proizvodnu halu od 1000 m2.

  U ovom poduzeću vrijedi pravilo – ˝odnosi se prema zaposleniku onako kako želiš da se on odnosi prema radu i krajnjem korisniku usluga.˝

  Rad i djelovanje tvrtke prvenstveno su usmjereni na pružanje usluga montaže i ugradnje električnih instalacija u velikim inozemnim industrijskim postrojenjima, s naglaskom na autoindustriju. Poslovanje u Hrvatskoj usmjereno je na projektiranje, ožičenje i sklapanje razvodnih ormara, te na razvoj ostalih djelatnosti, posebice strojarstva.

  Tvrtka se primarno bavi djelatnostima iz područja elektrotehnike, od čega najčešće izvodimo kućne i industrijske elektroinstalacije u različitim vrstama objekata: hoteli, trgovački centri, uredski prostori (poslovne zgrade), proizvodne i skladišne hale, stambeno-poslovni objekti, obiteljske kuće, ustanove za odgoj i obrazovanje (škole, vrtići, sportske dvorane)...

  Jedna od naših usluga je i mogućnost shemiranja te izrade (sklapanja) razvodnih ormara u našem poslovnom prostoru s Vašim ili našim materijalom.

  Od osnutka do danas poduzeće posluje stabilno i financijski pozitivno, s pozitivnim trendom razvoja u smislu kvalitete, ali i kvantitete izvedenih projekata. Većina zaposlenih djelatnika su svoja ranije stečena iskustva na poslovima izvođenja i montaže industrijskih objekata i postrojenja primijenili u području elektrotehnike, što je rezultiralo povećanjem kvalitete izvedenih radova i manjim troškovima održavanja tokom eksploatacije objekata.

  Do danas je izvedeno više stambeno poslovnih građevina za domaće i inozemne investitore s kojima se suradnja odvija i dalje na novim projektima. Tehnička osposobljenost i odgovornost zaposlenih pri izvršavanju preuzetih obveza najviše su pomogli pri stjecanju povjerenja investitora.

  Zadovoljstvo naših investitora nakon završenog posla glavni je pokazatelj kvalitete naših usluga. Mjerilo poslovnog uspjeha je da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja u okvirima tvrtke, naših partnera, korisnika, zaposlenika i na cjelokupnom tržištu.

Osnovne informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se