feedback
Elektromehanik Systeme logo

Elektromehanik Systeme

 • Ključne riječi:
  elektro
 • Kratki opis:
  Elektromehanik Systeme j.d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana u Varaždinu, gdje joj je i sjedište. Rad i djelovanje tvrtke prvenstveno su usmjereni na pružanje usluga montaže i ugradnje elektroinstalacija u velikim inozemnim industrijskim postrojenjima, kao i pružanje istih u autoindustriji. Poslovanje u Hrvatskoj odnosi se na pružanje električnih usluga. Mjerilo poslovnog uspjeha je da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja u okvirima tvrtke, naših partnera, korisnika, zaposlenika i na cjelokupnom tržištu.

  Jedna od glavnih djelatnosti tvrtke Elektromehanik Systeme j.d.o.o. je izvođenje elektroinstalacija.

  Izvodimo sve vrste elektroinstalacija:
  Elektroinstalacije slabe struje:
  Telefonska instalacija
  Antenska instalacija
  Ozvučenje
  Kontrole pristupa
  Interfoni (video i audio)
  Elektroinstalacije jake struje:
  Instalacija utičnica i fiksnih spojeva
  Instalacija rasvjete
  Elektromontaže
  Spajanje razvodnih ormara
  Uzemljenja

  Također imamo mogućnost izrade elektro ormara u našem poslovnom prostoru s Vašim ili našim materijalom.

  Područje našeg djelovanja je najbolje vidljivo iz naših referentnih lista, gdje se vidi da samo do sada izveli elektroradove na većem broju stambeno - poslovnih objekata kao što su:

  Trgovački centri
  Poslovne zgrade - uredi
  Proizvodne i skladišne hale
  Hoteli
  Stambeni objekti
  Obiteljske kuće
  itd...
  Od osnivanja do danas poduzeće posluje stabilno i financijski pozitivno, s pozitivnim trendom razvoja u smislu kvalitete, ali i kvantitete izvedenih objekata. Većina zaposlenih djelatnika su svoja ranije stečena iskustva na poslovima izvođenja i montaže industrijskih objekata i postrojenja primjenili u području elektroinstalacija, što je rezultiralo povećanjem kvalitete izvedenih radova i manjim troškovima održavanja tokom eksploatacije objekata.

  Do danas je izvedeno više stambeno poslovnih građevina za domaće i inozemne investitore s kojima se suradnja odvija i dalje na novim investicijama. Tehnička osposobljenost i odgovornost zaposlenih pri izvršavanju preuzetih obveza najviše su pomogli pri stjecanju povjerenja investitora.  Zadovoljstvo našeg investitora nakon završenog posla je glavni pokazatelj kojim putem treba dalje ići.

Osnovne informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se