feedback

PRESTANAK RADA PORTALA BIKA.NET

Usluge portala Bika.net od 13. ožujka 2024. godine neće više biti dostupne korisnicima i posjetiteljima. S navedenim datumom otkazuje se pružanje digitalnih usluga i digitalnih sadržaja dostupnih na portalu.

Korisnici će više informacija o ukidanju Bika.net portala primiti putem e-mail poruke kako bi u primjerenom roku mogli preuzeti svoje podatke te će biti obaviješteni o mogućnosti korištenja nove usluge na Njuškalo portalu.

Registracija novih korisnika na Bika.net portalu više nije moguća.

Vaš Njuškalo / Bika.net

Protector - Rakela logo

Protector - Rakela

  • Kratki opis:
    Na području cijele Hrvatske pronalazimo optimalna rješenja sustava zaštite kako bismo našim korisnicima pružili veću sigurnost i smanjili troškove.

    Svojim korisnicima uz najbolji odnos kvalitete i cijene, nudimo kompletno sigurnosno rješenje iz prve ruke, od stručnog i profesionalnog savjetovanja pri odabiru zaštitnog sustava, preko projektiranja, instaliranja, održavanja i servisiranja sustava, pa do 24 satnog nadzora i alarmne intervencije.

    Naša tvrtka je od strane naših klijenata prepoznata kao ozbiljan i poželjan poslovni suradnik te je zahvaljujući tome ostvarila značajan napredak i rast u pogledu poslova i broja zaposlenika. Poznati smo po visokim kriterijima kod prijema novih djelatnika, u smislu vrednovanja njihovih karakternih i profesionalnih osobina, i po njihovom konstantnom educiranju i usavršavanju kroz redovite aktivnosti.

Osnovne informacije