feedback

Dalija doo Tinkshop

O NAMA

Poduzeće Dalija d.o.o. osnovana je 2005. godine u Splitu. Osnovna djelatnost je punjenje InkJet i LaserJet cartridge-a. S obzirom da nam je namjera pružiti visoku kvalitetu usluge, cartridge punimo tintom i prahom vrhunske kvalitete.
Svaki cartridge prolazi faze temeljitog čišćenja, zamjene potrošnog materijala, punjenja i testiranja.
Refill uslugom postižete jeftiniji ispis i to do 70% u odnosu na originalne cartridge. Naime, u Inkrefillu cartridge punimo s većom količinom tinte i praha i samim time oni duže traju.
S obzirom da radimo s teško razgradivim otpadnim materijalom, a uvažavajući sve ekološke standarde, sav otpadni prah i tinta se zbrinjavaju na propisan i odgovarajući način. U suradnji s nekoliko osnovnih škola, ekoloških udruga i sa samim građanima, prikupljamo stare cartridge koje koristimo u daljnjoj proizvodnji i time pridonosimo očuvanju okoliša.O REFILL-u

REFILL je djelatnost koja se bavi ponovnim ( RE ) punjenjem ( FILL ) spremnika ( CARTRIDGE ) za printere. Originalni cartridge-i nakon potrošenog tonera ili tinte su i dalje upotrebljivi, te se nakon pravilne obrade mogu koristiti nekoliko ciklusa.

Svi natječaji ovog poslodavca

Izdvojeni natječaji

Pogledaj sve

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se