feedback
Croatia Bus logo

Croatia Bus

  • Kratki opis:
    Stvaranje tradicije kakvu poznajemo danas započelo je još davne 1946. godine konjskom zapregom, pod nazivom Croatiatrans. Tijekom 57 godina postojanja i rada tvrtka se razvijala u skladu s potrebama tržišta, te je u jednom periodu pod nazivom Zagrebački transporti brojala 23 organizacijske jedinice i oko 5000 zaposlenih.

    Početkom "devedesetih" tvrtka započinje proces osamostaljivanja i poslovanja pod današnjim nazivom Croatia - Bus, a od 1998 godine posluje kao dioničko društvo.

    Svojim nastojanjima da putnicima pružimo najbolje ostvarili smo zavidan napredak tako da danas raspolažemo s voznim parkom od 70 - tak visokokvalitetnih autobusa, Neoplan, Mercedes, Setra, MAN, Volvo i Temsa koji svojom opremom i kvalitetom zadovoljavaju i najstrože europske kriterije

    Tijekom dugogodišnjeg rada nastojalo se odgovoriti potrebama putnika tako da se poslovanje odnosno prijevoz proširio sa teritorija grada Zagreba na cijelu Republiku Hrvatsku, a više od 30 godina u kooperaciji s inozemnim partnerima povezujemo Zagreb i Hrvatsku s 10 - tak europskih država.

Osnovne informacije

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se