feedback
Helcom trade logo

Helcom trade

  • Kratki opis:
    Helcom trade d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za proizvodnju, trgovinu i usluge, a osnovna djelatnost poduzeća je distribucija i prodaja boja i lakova za sve vrste površina, građevinskog materijala za završno uređenje interijera i exterijera, autoreparaturnog programa, soboslikarskih i autolakirerskih alata i pribora.

    Tvrtka Helcom trade d.o.o. osnovana je 28.01.1992. godine, kao distributer kemijske industrije HELIOS d.d. iz Slovenije za područje sjeverozapadne Hrvatske, a početkom 2006. godine distributivno područje prošireno je i na područje istočne Hrvatske.

    Osnivač i direktor tvrtke Helcom trade d.o.o. je Izidor Juriša, oecc. Tvrtka danas zapošljava 40 djelatnika i raspolaže sa opremljenim skladišnim prostorima ukupne površine 4.000 m2, dok je za potrebe veleprodajnih kupaca na terenu gotovo neprekidno 10 dostavnih vozila.

    Sjedište tvrtke Helcom trade d.o.o. nalazi se u Varaždinu, u Gospodarskoj ulici 40; i tu su smješteni: uprava poduzeća, uprava maloprodaje, računovodstvo i financije, komercijala, jedno od tri veleprodajna distributivna centra i jedna od sedam prodavaonica sa mješaonom boja i lakova.

Osnovne informacije

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se