feedback
Briefing mediji logo

Briefing mediji

 • Industrija:
  Upravljačke djelatnosti; savjetovanje u vezi s upravljanjem
 • Ključne riječi:
  Praćenje i analiza medija, clipping, media monitoring, analiza medijskih objava,
 • Kratki opis:
  Informacije su svuda oko nas no kako bi ih pametno upotrijebili, do njih trebamo doći prije konkurencije.

  Briefing mediji vam stoga nude uslugu praćenja medija (clipping) prema vašim specifičnim zahtjevima, kako vi ne bi gubili svoje dragocijeno vrijeme na svakodnevno pretraživanje medijskih objava.

  Jedna smo od vodećih agencija na području praćenja medija. Iz agencije Briefing, koja se od svog osnutka 2000. godine profilirala u kompaniju aktivnu na područjima praćenja i analize medija, praćenja javne nabave, te PR savjetovanja, početkom 2010. godine proizašla je naša agencija Briefing mediji specijalizirana za sve usluge vezane uz media monitoring:
  - usluga clippinga
  - pretraga arhive medijskih objava
  - izrade poslovnih biltena iz područja turizma, energetike i ekologije, tržišta nekretnina, human resourcesa, te visokogradnje i niskogradnje.

  Na osnovnoj list praćenja nalazi se 300-tinjak dnevnih, tjednih, mjesečnih i periodičnih tiskovina koje izlaze na području Republike Hrvatske, te 40-ak web portala koje pratimo na dnevnoj bazi.

  Dnevno pratimo brojne emisije s nacionalnih i regionalnih radijskih i televizijskih postaja. Snimamo i arhiviramo 24-satni program nacionalnih televizijskih i radijskih postaja, te emisija regionalnih i lokalnih postaja iz 10 županija. Možemo organizirati i praćenje emisija s područja cijele Republike Hrvatske koje nisu na popisu praćenja, ukoliko to unaprijed naručite.

  Posjedujemo stručnost i informacije potrebne za izradu brojnih analiza medijskih objava kojima možete vrednovati svoju poziciju u medijima.

  Uz navedeno, pružamo i usluge OCR-a i prevođenje.

  Tu smo da vam pomognemo da suzite fokus i usmjerite se samo na potrebne informacije.

Osnovne informacije

Ostale informacije

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se