feedback
ISF d.o.o. logo

ISF d.o.o.

 • Kratki opis:
  Tvrtka ISF d.o.o. i Instalacijski sustavi Fištrek iz Ivanca, kvalificirane su za pružanje instalaterskih i monterskih usluga kao što su: vodovod i kanalizacija, elektroinstalacije, ventilacija, centralno i podno grijanje, sustavi solarnog grijanja, sustavi centralnog usisavanja, sustavi hlađenja (rashladne komore za industriju), fotonaponske elektrane.
  Usluge koje nudimo su – servis i održavanje postojećih objekata, uvođenje svih vrsta instalacija u novogradnju, rekonstrukcija i obnova starih objekata s principom ”ključ u ruke”, izgradnja velikih rashladnih sustava za klimatizaciju i tehnološko hlađenje. Ugrađujemo samo materijale i opremu u skladu sa EU standardima provjerenih i renomiranih proizvođača.
  Također, vršimo uslugu servisa Vaillant i Weishaupt plinskih trošila svih snaga, te smo za iste proizvođače i ovlašteni za sve vrste popravaka.
  U mogućnosti smo ponuditi i cjelovita rješenja i ”ključ u ruke” za različite sustave u suradnji s partnerskim projektnim uredima.
  Ponosni smo vlasnici sljedećih certifikata:
  Rehau (sustavi podnog grijanja)
  Weishaupt (solarni sustavi, sustavi grijanja i pripreme PTV-a, plinski plamenici)
  Vaillant (solarni sustavi, sustavi grijanja i pripreme PTV-a)
  Bisol (fotonaponske elektrane)
  Potencijalnom kupcu naših usluga nastojimo detaljno predstaviti moguća rješenja koja bi zadovoljila njegove potrebe.
  Višegodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje i izučavanje naših zaposlenika garancija su kvalitete pružanja naših usluga.
  Obratite nam se s povjerenjem!

Osnovne informacije

 • Adresa  

  • Država: Hrvatska
  • Županija: Varaždinska županija
  • Mjesto: Ivanec
  • Poštanski broj: 42240
  • Ulica: Varaždinska 52

Još niste korisnik? Registracija je brza, jednostavna i besplatna

Registrirajte se